کارشناس فضای مجازی اظهار داشت: بازی های رایانهای در کنار محاسنشان گاه آثار مخرب روحی و جسمی در کودکان و نوجوانان بر جای میگذارند که با توجه به ظرافت فکر و ذهنشان جبران آنها شاید برای همیشه ناممکن باشد.
پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا: رضا صبح خیز کارشناس فضای مجازی ضمن تدریس در کارگاه های غرفه پلیس فتا در خصوص بازیهای رایانهای به ارائه مطالب آموزشی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه یکی از سرگرمیهای کودکان، نوجوانان، جوانان و حتی بزرگسالان در عصر جدید که با آن سرو کار دارند بازی های رایانه ای است، گفت: بازیهای مهیج و پرکشش ساعتها نوجوان و جوان ما را در مقابل صفحه نمایشگر میخکوب می کند و همین امر باعث می شود او از دنیای واقعیات به عالم تخیلات فرو رود و در این گیر و دار یا چیز اندکی را به او می آموزد و یا چیزی را از او میگیرد، یا اینکه او را در تخیلات بی پایان به حال خود رها میکند.
این مدرس افزود:برخی بازیهای رایانه ای در کنار محاسن شان گاه آثار مخرب روحی و جسمی در کودکان و نوجوانان بر جای میگذارند که با توجه به ظرافت فکر و ذهنشان جبران آنها شاید برای همیشه ناممکن باشد.
وی ادامه داد: در دنیای پرهیاهوی بازیهای رایانه ای، آنچه بیش از پیش اذهان را به خودش مشغول میکند ورود بازیهای رایانهای خارجی با مفاهیم و محتوای آمریکایی-غربی به منظور ترویج بی بندوباری و زندگی به سبک غربی ها، آموزش و نحوه استفاده از مواد مخدر و تبلیغات ضد دینی در سطح جامعه و بین مخاطبان مختلف کودکان، نوجوانان و جوانان است.
صبح خیز بیان داشت :اختصاص ساعات زیاد برای بازی های رایانهای، آسیبهای جسمانی فراوانی از جمله بروز تیکها و فشارهای عصبی، سردرد، چشم درد، چاقی، کمر درد، دردهای مفصلی انگشتان و مچ دست، کم خوابی و بی خوابی، اختلال در اشتها و خارج شدن ستون فقرات از حالت طبیعی را نیز می تواند به همراه داشته باشد.
این مدرس ادامه داد: آسیب های اخلاقی و از بین بردن رابطه فکری و عاطفی فرزندان و والدین از دیگر آسیب های بازی های رایانه ای است که کودکان را تهدید می کند. همچنین برخی از کارشناسان معتقدند تماس بیش از حد با بازی های رایانه ای موجب اعتیاد کودکان به اینگونه بازی ها می شود.
صبح خیز در خاتمه تصریح کرد: دراین راستا باید با فرهنگسازی در استفاده از بازی های رایانهای وهمچنین جایگزینی بازیهای ایرانی نقشه دشمن را مبنی بر هدف قرار دادن جوانان جامعه اسلامی نقش بر آب کرد.